Fotbal: Campionatul Belgiei - Răzvan Marin a marcat un nou gol pentru Standard Liege

Fotbal: Campionatul Belgiei - Răzvan Marin a marcat un nou gol pentru Standard Liege

Mijlocaşul român Răzvan Marin a marcat golul echipei Standard Liege, care a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Sint-Truidense VV, sâmbătă seara, în etapa a 20-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Răzvan Marin a înscris în min. 85, dar oaspeţii au smuls egalarea în min. 90, prin Roman Bezus.

Internaţionalul român a fost integralist la Standard, acesta fiind al doilea său gol în 17 meciuri jucate în campionat. Marin are două goluri în trei partide în Cupa Belgiei.

Royal Excel Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic, este la al doilea succes consecutiv, 2-1 cu SV Zulte Waregem, pe teren propriu, după o serie de zece etape consecutive fără victorie. Oaspeţii au deschis scorul prin Davy De Fauw (2), dar Selim Amallah (36) a restabilit egalitatea, iar Jonathan Bolingi (71) a marcat golul victoriei din pasa lui Dorin Rotariu. Internaţionalul român a fost introdus de Rednic în min. 34, în locul lui Joyce Lomalisa.

În clasament, pe primul loc se află FC Bruges, cu 50 puncte, urmată de Sporting Charleroi, 39 puncte, RSC Anderlecht, 37 puncte, KAA Gent, 32 puncte, KAA Gent, 32 puncte, Royal Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni, 31 puncte, etc. Standard Liege ocupă locul 7, cu 26 puncte, iar Royal Excel Mouscron este pe 8, cu 26 puncte.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...