Fotbal: Campionatul Belgiei - Răzvan Marin a marcat un nou gol pentru Standard Liege

Fotbal: Campionatul Belgiei - Răzvan Marin a marcat un nou gol pentru Standard Liege

Mijlocaşul român Răzvan Marin a marcat golul echipei Standard Liege, care a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Sint-Truidense VV, sâmbătă seara, în etapa a 20-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Răzvan Marin a înscris în min. 85, dar oaspeţii au smuls egalarea în min. 90, prin Roman Bezus.

Internaţionalul român a fost integralist la Standard, acesta fiind al doilea său gol în 17 meciuri jucate în campionat. Marin are două goluri în trei partide în Cupa Belgiei.

Royal Excel Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic, este la al doilea succes consecutiv, 2-1 cu SV Zulte Waregem, pe teren propriu, după o serie de zece etape consecutive fără victorie. Oaspeţii au deschis scorul prin Davy De Fauw (2), dar Selim Amallah (36) a restabilit egalitatea, iar Jonathan Bolingi (71) a marcat golul victoriei din pasa lui Dorin Rotariu. Internaţionalul român a fost introdus de Rednic în min. 34, în locul lui Joyce Lomalisa.

În clasament, pe primul loc se află FC Bruges, cu 50 puncte, urmată de Sporting Charleroi, 39 puncte, RSC Anderlecht, 37 puncte, KAA Gent, 32 puncte, KAA Gent, 32 puncte, Royal Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni, 31 puncte, etc. Standard Liege ocupă locul 7, cu 26 puncte, iar Royal Excel Mouscron este pe 8, cu 26 puncte.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...