Fotbal: Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

Fotbal: Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

Italianul Carlo Ancelotti a fost numit în postul de antrenor al echipei de fotbal Real Madrid, în locul francezului Zinedine Zidane, a anunţat clubul spaniol, citat de AFP.

Ancelotti, în vârstă de 61 ani, a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, pe care a mai pregătit-o între 2013 şi 2015, ajutând-o să câştige cel de-al zecelea trofeu de campioană a Europei din istoria sa, precum şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Tehnicianul italian a antrenat în sezonul trecut formaţia engleză Everton, cu care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă în cursul zilei de luni.

El revine la clubul madrilen într-un moment dificil, după un sezon fără niciun trofeu şi în condiţiile în care căpitanul Sergio Ramos este pe punctul de a părăsi echipa la care a evoluat începând din 2005.

Predecesorul său, Zinedine Zidane (48 ani), a plecat de la Real Madrid după un al doilea mandat care nu s-a ridicat nici pe de parte la nivelul primului, în cursul căruia a reuşit performanţa de a câştiga trofeul Ligii Campionilor în trei sezoane consecutive.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale