Fotbal: Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

Fotbal: Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

Italianul Carlo Ancelotti a fost numit în postul de antrenor al echipei de fotbal Real Madrid, în locul francezului Zinedine Zidane, a anunţat clubul spaniol, citat de AFP.

Ancelotti, în vârstă de 61 ani, a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, pe care a mai pregătit-o între 2013 şi 2015, ajutând-o să câştige cel de-al zecelea trofeu de campioană a Europei din istoria sa, precum şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Tehnicianul italian a antrenat în sezonul trecut formaţia engleză Everton, cu care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă în cursul zilei de luni.

El revine la clubul madrilen într-un moment dificil, după un sezon fără niciun trofeu şi în condiţiile în care căpitanul Sergio Ramos este pe punctul de a părăsi echipa la care a evoluat începând din 2005.

Predecesorul său, Zinedine Zidane (48 ani), a plecat de la Real Madrid după un al doilea mandat care nu s-a ridicat nici pe de parte la nivelul primului, în cursul căruia a reuşit performanţa de a câştiga trofeul Ligii Campionilor în trei sezoane consecutive.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește