Fotbal: Casa lui Paolo Rossi, devalizată de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare

Fotbal: Casa lui Paolo Rossi, devalizată de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare

Domiciliul fostului fotbalist italian Paolo Rossi, campion mondial în 1982 cu "Squadra Azzurra", a fost spartă de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare, ce a avut loc sâmbătă la Vicenza, a anunţat agenţia italiană de presă AGI, citată de AFP.

Soţia fostului jucător, revenită de la ceremonie, a constatat că domiciliul său din apropiere de Florenţa a fost devalizat de hoţi, conform agenţiei. Hoţii au furat un ceas aparţinând lui Paolo Rossi şi bani.

Paolo Rossi şi familia sa au domiciliul la Poggio Cennina, pe o colină din Val d'Ambra, unde fostul mare jucător avea o afacere de agro-turism şi o fermă agricolă cu produse bio.

Toţi fotbaliştii italieni au purtat banderole negre la meciurile de sâmbătă, în memoria lui Paolo Rossi, decedat miercuri la vârsta de 64 de ani.

Totodată, un minut de reculegere a fost păstrat pe stadioanele din ţară, cu fotografii ale legendei fotbalului italian proiectate pe marile ecrane cu cuvintele "eroii nu mor niciodată" şi "Ciao Paolo".

Campioni mondiali din 1982 şi sute de fani au adus sâmbătă, la Vicenza, un ultim omagiu lui Paolo Rossi, eroul celui de-al treilea titlu cucerit de "Nazionale", cu ocazia unor funeralii încărcate de emoţie în Italia.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina