Fotbal: Casa lui Paolo Rossi, devalizată de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare

Fotbal: Casa lui Paolo Rossi, devalizată de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare

Domiciliul fostului fotbalist italian Paolo Rossi, campion mondial în 1982 cu "Squadra Azzurra", a fost spartă de hoţi în timpul ceremoniei sale funerare, ce a avut loc sâmbătă la Vicenza, a anunţat agenţia italiană de presă AGI, citată de AFP.

Soţia fostului jucător, revenită de la ceremonie, a constatat că domiciliul său din apropiere de Florenţa a fost devalizat de hoţi, conform agenţiei. Hoţii au furat un ceas aparţinând lui Paolo Rossi şi bani.

Paolo Rossi şi familia sa au domiciliul la Poggio Cennina, pe o colină din Val d'Ambra, unde fostul mare jucător avea o afacere de agro-turism şi o fermă agricolă cu produse bio.

Toţi fotbaliştii italieni au purtat banderole negre la meciurile de sâmbătă, în memoria lui Paolo Rossi, decedat miercuri la vârsta de 64 de ani.

Totodată, un minut de reculegere a fost păstrat pe stadioanele din ţară, cu fotografii ale legendei fotbalului italian proiectate pe marile ecrane cu cuvintele "eroii nu mor niciodată" şi "Ciao Paolo".

Campioni mondiali din 1982 şi sute de fani au adus sâmbătă, la Vicenza, un ultim omagiu lui Paolo Rossi, eroul celui de-al treilea titlu cucerit de "Nazionale", cu ocazia unor funeralii încărcate de emoţie în Italia.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...