Fotbal: CFR Cluj anunţă transferul atacantului slovac Jakub Vojtus

Fotbal: CFR Cluj anunţă transferul atacantului slovac Jakub Vojtus

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, transferul lui Jakub Vojtus, atacant slovac care a evoluat până acum la formaţia Academica Clinceni.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă cel de-al doilea transfer al acestei veri. Atacantul Jakub Vojtus a semnat cu echipa noastră. În sezonul precedent, fotbalistul slovac a evoluat la Academica Clinceni, echipă pentru care a marcat 9 goluri. Îi urăm bun venit în Familia CFR-istă şi cât mai multe realizări în tricoul alb-vişiniu", informează gruparea ardeleană pe site-ul citat.

Pentru Vojtus aceasta este a doua experienţă la Cluj, el fiind legitimat în returul ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a la gruparea rivală Universitatea, pentru care a jucat în 5 partide şi a marcat 2 goluri.

În vârstă de 26 de ani, Vojtus a fost format la clubul MSK Zilina, el ajungând la vârsta de 16 ani la echipa Under 19 a grupării italiene Internazionale Milano. Ca senior, atacantul a evoluat la NK Zagreb, Chievo Verona, SC Olhanense, Spartak Trnava, Universitatea Cluj, Miedz Legnica, GKS Tychy şi Academica Clinceni.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...