Fotbal: Chelsea a cerut ca meciul cu Middlesbrough, din Cupa Angliei, să aibă loc cu porţile închise

Fotbal: Chelsea a cerut ca meciul cu Middlesbrough, din Cupa Angliei, să aibă loc cu porţile închise

Chelsea a cerut ca meciul de sâmbătă de pe terenul lui Middlesbrough, din sferturile de finală ale Cupei Angliei la fotbal, să aibă loc cu porţile închise, din motive de "integritate sportivă", deoarece clubul londonez nu poate vinde bilete din cauza restricţiilor impuse de autorităţile britanice, informează Reuters.

Chelsea, care a adresat o cerere conducerii Federaţiei engleze de fotbal (FA), este supusă unor restricţii în condiţiile sancţiunilor impuse proprietarului său, rusul Roman Abramovici.

Clubul londonez a indicat că poartă "discuţii ample" cu Biroul de Implementare a Sancţiunilor Financiare, dar nu ar putea face la timp modificări la licenţă pentru a le vinde bilete fanilor săi la meciul de sâmbătă de pe stadionul Riverside.

"Este important pentru competiţie ca meciul împotriva lui Middlesbrough să meargă înainte, totuşi, cu o reticenţă extremă, cerem conducerii FA să dispună ca meciul să se joace cu porţile închise din motive de integritate sportivă", a declarat marţi gruparea din Premier League într-un comunicat.

"Chelsea FC recunoaşte că un astfel de rezultat ar avea un impact uriaş asupra lui Middlesbrough şi a suporterilor săi, ca şi asupra fanilor noştri care au cumpărat deja numărul limitat de bilete ce au fost puse în vânzare înainte de impunerea licenţei. Dar credem că acesta este cel mai corect mod de a proceda în circumstanţele actuale", a indicat gruparea de pe Stamford Bridge.

Reuters a contactat FA pentru comentarii.

Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, joacă marţi pe terenul echipei franceze Lille în returul optimilor de finală ale acestei competiţii. În tur, formaţia antrenată de Thomas Tuchel a câştigat cu 2-0. Chelsea a pierdut luna trecută finala Cupei Ligii engleze în faţa lui Liverpool, la lovituri de departajare.

Londonezii sunt pe locul 3 în Premier League, cu 59 de puncte după 28 de meciuri, la 11 puncte de liderul Manchester City.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...