Fotbal: Claudiu Bumba, al treilea jucăor care pleacă de la Dinamo de la startul sezonului

Fotbal: Claudiu Bumba, al treilea jucăor care pleacă de la Dinamo de la startul sezonului

Echipa de fotbal Dinamo București a renunțat la serviciile mijlocașului Claudiu Bumba, care și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, la care venise la începutul acestui an.

Bumba este al treilea jucător de care Dinamo se desparte de la debutul acestui sezon, după uruguayanul Juan Albin și bosniacul Azer Busuladzic.

"Au fost șase luni alături de un colectiv frumos. Șase luni în care am muncit, am suferit, am luptat, am învins. Vreau să le mulțumesc suporterilor echipei Dinamo, care indiferent de vreme, indiferent de distanță au fost lângă noi și ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie. A fost o onoare! Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Poate că au fost momente când v-am dezamăgit sau alte momente când v-am făcut fericiți, însă mereu am dat totul pe teren! Cu respect, Claudiu Bumba", a scris mijlocașul pe pagina sa de Facebook .

Născut pe 5 ianuarie 1994, Claudiu Bumba a fost transferat la începutul acestui an la clubul din Ștefan cel Mare și a marcat două goluri în 14 meciuri la Dinamo, 13 în Liga 1 și unul în Cupa României.

Prin intermediul site-ului oficial al clubului, FC Dinamo București a ținut să îi mulțumească lui Claudiu Bumba pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu, urându-i mult succes în carieră.

Cu numărul 31 va evolua, în acest sezon competițional, tânărul atacant Robert Moldoveanu (18 ani), a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…