Fotbal: Condamnarea lui Robinho la 9 ani de închisoare pentru viol, confirmată în apel

Fotbal: Condamnarea lui Robinho la 9 ani de închisoare pentru viol, confirmată în apel

Condamnarea fostului internaţional brazilian Robinho la 9 ani de închisoare pentru viol în grup comis asupra unei tinere în 2013, pe când juca pentru echipa de fotbal AC Milan, a fost confirmată marţi de curtea de apel din Milano, informează AFP.

Sentinţa vizându-l pe Robinho şi pe unul din prietenii săi pentru fapte de violenţă sexuală în grup, în ianuarie 2013, a fost confirmată de judecătorii Curţii de apel din Milano.

Cei doi făceau parte dintr-un grup de şase persoane acuzate că au participat la un viol în grup a cărui victimă a fost o tânără de 20 de ani într-un bar de noapte din Milano. Vinovaţii au fost condamnaţi, de asemenea, să plătească daune în valoare de 60.000 euro tinerei.

Robinho, în vârstă de 36 de ani, care a negat faptele, dispune de un termen de 90 de zile pentru a face recurs în casaţie, după ce a fost constrâns să părăsească clubul Santos în luna octombrie din cauza presiunii impuse de sponsorii echipei braziliene.

Robinho şi-a început cariera în 2002 la Santos înainte de a ajunge la Real Madrid în 2005. El a mai revenit de două ori la clubul său formator, în 2010, împrumutat de Manchester City, şi în 2014-2015, împrumutat de AC Milan.

El a câştigat titlurile de campion în Brazilia (2002, 2004), Spania (2007, 2008), Italia (2011), China (2015) şi Turcia (2020). La naţionala Braziliei are 100 de selecţii şi 28 de goluri.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Foarte interesante amănunte!

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție