Fotbal: Conducerea echipei FC Botoșani nu acceptă demisia depusă de antrenorul Leo Grozavu

Fotbal: Conducerea echipei FC Botoșani nu acceptă demisia depusă de antrenorul Leo Grozavu

Demisia antrenorului Leo Grozavu de la conducerea tehnică a echipei de fotbal FC Botoșani nu va fi acceptată, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Leo Grozavu

Potrivit acestuia, demisia va fi analizată săptămâna viitoare în cadrul unei ședințe cu toți factorii de răspundere din cadrul clubului.

Șfaițer susține că în meciul de vineri cu ACS Poli Timișoara echipa va fi condusă de secunzii lui Leo Grozavu, urmând ca tehnicianul botoșănean să beneficieze de o pauză de o săptămână.

''Demisia lui Leo nu a fost acceptată. El va lua o pauză, pentru a-și pune ordine în gânduri și sperăm ca săptămâna viitoare să revină la echipă pentru a putea continua împreună'', a afirmat Șfaițer.

Antrenorul Leo Grozavu și-a anunțat, miercuri, demisia de la conducerea tehnică a echipei botoșănene , în urma gestului reprobabil din partida de luni contra formației Astra Giurgiu, în timpul căreia l-a agresat pe atacantul Cătălin Golofca.

Grozavu a declarat, într-o conferință de presă, că renunță la funcția de antrenor al formației FC Botoșani, însă nu înainte de a-și cere scuze public pentru comportamentul său față de Golofca.

''Îmi cer scuze în fața lotului de jucători și a celor din echipa tehnică. Încerc astăzi să îmi cer scuze tuturor tehnicienilor din România cărora probabil le-am produs un prejudiciu de imagine. Îmi exprim regretul pentru cele întâmplate și țin să le mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine în această perioadă. Asta nu înseamnă că au fost de acord cu gestul meu, dar mi-au arătat susținerea. Au fost și foarte mulți cei care m-au pus la zid, au ridicat piatra chiar și atunci când am fost căzut și nu știu dacă toți dintre ei au chiar așa o viață și un comportament imaculat. Din păcate aceasta este viața, trebuie să mergem înainte. Dacă voi reuși să merg înainte, mă vor face mai puternic și să revin cu forțe proaspete. Din păcate trebuie să asumăm toate aceste lucruri într-o societate care este plină de senzațional, care fac deliciul publicului", a afirmat Grozavu.

Tehnicianul susține că demisia sa reprezintă "un gest de onoare".

"În afară de scuzele pe care le-am cerut public, în momentul de față vreau să spun că îmi prezint public demisia. Cred că este un gest de onoare pe care trebuie să îl fac în urma a ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu", a precizat Grozavu.

În minutul 83 al meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, la scorul de 2-0 pentru echipa gazdă, Golofca a fost înlocuit de Grozavu cu Andrei Hergheligiu, iar apoi, nervos, și-a dat jos tricoul de joc și l-a aruncat, așezându-se pe banca de rezerve. Potrivit imaginilor TV, Grozavu, care a observat gestul fotbalistului, l-a lovit în față și apoi i-a aruncat tricoul în față în timp ce îl apostrofa, înainte de a fi îndepărtat de la banca de rezerve de membri ai staff-ului echipei.

Golofca fusese introdus în joc în minutul 32, în locul lui Mihai Roman (accidentat), și a comis faultul în urma căruia Astra a deschis scorul din lovitură liberă, prin Constantin Budescu (55). Astra a câștigat ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I cu scorul de 3-0.

FC Botoșani va debuta vineri în play-out, pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara.

AGERPRES/ (A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA