Fotbal: Conturile lui Mohamed Salah (FC Liverpool) din reţelele de socializare au fost dezactivate

Fotbal: Conturile lui Mohamed Salah (FC Liverpool) din reţelele de socializare au fost dezactivate

Conturile din reţelele de socializare ale atacantului egiptean Mohamed Salah, de la echipa engleză de fotbal FC Liverpool, au devenit inaccesibilie începând de miercuri, fără a se cunoaşte motivul acestei aparente dezactivări, relatează AFP.

Paginile oficiale ale lui Salah de pe Twitter, Facebook şi Instagram, care numără milioane de urmăritori, nu mai pot fi accesate şi apare acelaşi mesaj: această pagină nu există sau nu este disponibilă.

Motivul nu este încă cunoscut, iar în ultima sa postare de marţi seara, apare un mesaj enigmatic: ''Resolution 2019: e timpul pentru a intra în contact, cu adevărat''.

Salah posta până acum cu regularitate fotografii şi mesaje pe reţelele de socializare, vizualizate de un număr mare de internauţi.

La începutul lunii, Salah a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun jucător african şi la gala organizată de Confederaţia africană de fotbal (CAF). AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu