Fotbal: Corona, cel mai bun jucător al lui FC Porto în 2020

Fotbal: Corona, cel mai bun jucător al lui FC Porto în 2020

Mexicanul Jesus ''Tecatito'' Corona a fost desemnat fotbalistul anului la FC Porto, cu ocazia premiilor "Dragonii de Aur", în cadrul cărora Pepe a primit trofeul rezervat celui mai bun sportiv al clubului portughez, care a sărbătorit luni 127 de ani de existenţă, informează EFE.

Corona (27 ani) evoluează pe postul de extremă şi a fost deja numit cel mai un jucător din prima ligă lusitană în sezonul trecut. Jucătorul mexican s-a declarat "foarte mândru şi fericit" după ce a intrat în posesia premiului acordat de campioana en titre a Portugaliei, care îi oferă "mai multă forţă pentru a continua".

La rândul său, Pepe (37 ani), fostul fundaş al lui Real Madrid, a primit trofeul rezervat celui mai bun sportiv al clubului "alb-albastru" pentru a doua oară în cariera sa. El a mai fost recompensat cu această distincţie în 2006, cu ocazia primei sale etape la FC Porto.
AGERPERS (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: Jesus "Tecatito" Corona/facebook.com

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....