Fotbal: Cosmin Olăroiu - ''Pentru România va fi mai greu, trebuie să atacăm cu Elveția și Albania''

Fotbal: Cosmin Olăroiu - ''Pentru România va fi mai greu, trebuie să atacăm cu Elveția și Albania''

Antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu apreciază că pentru naționala României va fi mai greu în următoarele confruntări de la EURO 2016, pentru că trebuie să atacăm în meciurile cu Elveția și Albania.

''Pentru România va fi mai greu, trebuie să atacăm cu Elveția și Albania. Chiar și cu Albania va fi un meci capital, chiar dacă noi câștigam cu Elveția. E foarte greu când pierzi primul meci din grupă, pentru ca e o presiune fantastică. Eu sper din tot sufletul să se califice", a spus Olăroiu.

În continuare, el a precizat pentru Dolce Sport: "A fost mai puțin norocos debutul. Am fost aproape de un rezultat care ne-ar fi ajutat mult. Valoarea și calitatea individuală au făcut diferența. În joc nu a fost mare diferență. Din păcate, nu am fructificat ocaziile noastre. E greu când joci cu Franța și ratezi. Cel mai important lucru a fost publicul pe care l-am câștigat. Am câștigat mult prin aducerea publicului aproape după acest meci''.

Tehnicianul a mai arătat că a apreciat curajul tricolorilor din primul joc al grupei: ''Mi-a plăcut că jucătorii au avut curaj, o atitudine bună și o organizare bună. Va fi mult mai greu de acum încolo, mai ales ca Elveția a câștigat''.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89.

Pentru România a înscris Bogdan Stancu (65 — penalty), iar pentru gazde Olivier Giroud (57) și Dimitri Payet (89).

Prima reprezentativă va mai întâlni în Grupa A selecționatele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).

AGERPRES (editor: AS/Aristotel Bunescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa