Fotbal: Costel Enache, noul antrenor al echipei FC Hermannstadt

Fotbal: Costel Enache, noul antrenor al echipei FC Hermannstadt

Costel Enache a semnat un contract pe un an cu echipa de fotbal FC Hermannstadt, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul, a anunţat, luni, clubul sibian pe pagina sa de Facebook .

Costel Enache, în vârsta de 46 de ani, a pregătit-o în sezonul trecut pe Astra Giurgiu, ajungând cu ea până în finala Cupei României.

Născut la Piatra Neamţ, Enache a jucat mai bine de un deceniu la echipa locală Ceahlăul. A mai îmbrăcat tricourile formaţiilor Progresul Bucureşti şi UTA. În 2011 s-a apucat de antrenorat, pregătind-o vreme de două sezoane pe Ceahlăul. A trecut apoi la CSMS Iaşi, iar între 2015 şi 2017 a fost selecţionerul naţionalei Under-19 a României. Costel Enache a mai activat la FC Botoşani, înainte de a ajunge la Astra Giurgiu, pe care a calificat-o în play-off-ul sezonului precedent al Ligii I.

FC Hermannstadt, care a evitat retrogradarea din Liga I în urma unui baraj cu Universitatea Cluj (2-0, 0-1), s-a despărţit pe 14 iunie de antrenorul Vasile Miriuţă, care a preluat echipa maghiară Kisvarda.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina