Fotbal: Costel Enache, prezentat ca noul antrenor al echipei FC Botoșani

Fotbal: Costel Enache, prezentat ca noul antrenor al echipei FC Botoșani

Antrenorul Costel Enache a preluat, de luni, conducerea tehnică a formației FC Botoșani, după încheierea contractului lui Leo Grozavu.

Cornel Șfaițer (stg.) și Costel Enache (dr.)

Enache a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, el menționând că FC Botoșani este "o provocare profesională incredibilă".

"E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine personal, una umană în primul rând, pentru că eu cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar și mai agresivă profesional, o provocare profesională incredibilă", a afirmat Enache.

Acesta a subliniat că nu are un obiectiv stabilit de conducerea clubului, însă susține că își dorește ca echipa sa "să arate organizat, agresiv—ofensiv".

"Până nu stabilim un lot să vedem care sunt abilitățile jucătorilor, nu putem vorbi de un sistem de joc. (...) Nu sunt un magician. Nu pot face minuni. Sunt un om devotat și muncitor, iar în slujba echipei o să pun întotdeauna maxim din ceea ce pot", a adăugat Enache.

Președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer, susține că Enache va avea toată susținerea conducerii clubului.

"E un tânăr antrenor pentru care FC Botoșani va fi o nouă provocare. Vrem să îi oferim tot creditul și susținerea noastră și să construim lucruri frumoase împreună", a precizat Șfaițer.

AGERPRES/ (A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...