Fotbal: Cristian Ganea, în vizorul echipei Athletic Bilbao

Fotbal: Cristian Ganea, în vizorul echipei Athletic Bilbao

Internaționalul român Cristian Ganea, fundașul stânga al echipei FC Viitorul, a intrat în vizorul formației spaniole de fotbal Athletic Bilbao, anunță cotidianul sportiv iberic AS.

Sursa foto: fcviitorul.ro

Ganea, în vârstă de 25 ani, a crescut în Țara Bascilor, la Basauri, unde locuiesc părinții și sora sa și unde s-a format ca jucător la centrele de copii și juniori ale cluburilor Basconia și Indartsu. El a jucat apoi, la începutul carierei sale profesioniste, la formațiile spaniole Mallorca B și Santanyi.

În România, Cristian Ganea a evoluat la ASA Târgu Mureș, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov, iar din 2015 se află la FC Viitorul Constanța, cu care a devenit campion în vara acestui an.

Ganea și-a făcut debutul în echipa națională la meciul amical cu Chile (3-2), din iunie, iar AS susține că jucătorul poate pleca "fără probleme" de la FC Viitorul, în schimbul sumei de 600.000 euro, contractul său cu echipa lui Gheorghe Hagi fiind valabil până în 2019.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...