Fotbal: Cristian Tănase a semnat cu FCSB

Fotbal: Cristian Tănase a semnat cu FCSB

Mijlocaşul Cristian Tănase a semnat cu FCSB un contract valabil până la sfârşitul sezonului, revenind astfel la echipa la care a mai jucat între 2009 şi 2015, a anunţat luni site -ul oficial al vicecampioanei României la fotbal.

Cristian Tănase, care pe 18 februarie va împlini 31 de ani, a cucerit trei titluri, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României în cei şase ani petrecuţi la echipa bucureşteană, la care va purta acum tricoul cu numărul 30. Tănase a marcat şase goluri în 41 de meciuri pentru naţionala României.

El a semnat cu FCSB la câteva zile după fundaşul Valerică Găman, cu care a fost coleg la Karabukspor, grupare din prima ligă a Turciei. Ei au fost puşi pe lista de transferuri de Karabukspor, care se confruntă în prezent cu mari probleme financiare.

În cariera sa, Tănase a mai evoluat la FC Argeş, CS Mioveni, Tianjin Teda (China) şi Sivasspor (Turcia). AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”