Fotbal: Cristiano Bergodi a condus primul antrenament al Universităţii Craiova după ieşirea din carantină

Fotbal: Cristiano Bergodi a condus primul antrenament al Universităţii Craiova după ieşirea din carantină

Noul tehnician al echipei de fotbal Universitatea Craiova, italianul Cristiano Bergodi, a ieşit din carantină şi a condus, joi, antrenamentul formaţiei oltene pentru prima oară de la instalarea în funcţie, informează gruparea alb-albastră pe pagina oficială de Facebook.



Bergodi nu apucase să îşi întâlnească noii elevi, el sosind în România la 12 mai, iar o zi mai târziu intrând în carantină la Craiova. Conform restricţiilor impuse de autorităţi ca urmare a pandemiei de coronavirus, toate persoanele care vin din străinătate sunt obligate să intre în izolare pentru 14 zile.

Tehnicianul italian a ieşit, miercuri, din carantină, iar, joi, a condus antrenamentul Universităţii Craiova.

"In bocca al lupo, Mister! (n.r. - Succes, Mister!)", a fost mesajul în limba italiană postat de gruparea olteană pe site-ul de socializare citat, unde au fost ataşate mai multe fotografii cu Bergodi la primul antrenament.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a semnat, la 8 mai, un contract pe un an cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, înlocuindu-l astfel pe Corneliu Papură.

Bergodi şi-a reziliat la începutul lunii ianuarie contractul cu FC Voluntari, pe care a pregătit-o în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019.

Bergodi (55 ani), care are în palmares un trofeu în România, Supercupa cucerită în 2007 cu Rapid, le-a mai antrenat pe FC Naţional Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, Steaua şi ASA Târgu Mureş, dar şi echipele italiene Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara şi Brescia.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...