Fotbal: Cristiano Ronaldo - Oamenii uită foarte repede lucrurile bune

Fotbal: Cristiano Ronaldo - Oamenii uită foarte repede lucrurile bune

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu crede că echipa sa, Real Madrid, traversează o criză, după noul eșec suferit miercuri seara, la Londra, în partida cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor (scor 1-3), însă recunoaște că actualul lot pe care antrenorul Zinedine Zidane îl are la dispoziție nu se ridică la nivelul celui din sezonul trecut.

"Meciul a fost unul echilibrat, în ciuda scorului înregistrat. Cei de la Tottenham au reușit să marcheze la ocaziile pe care le-au avut, iar noi nu și acest lucru a făcut diferența. Trebuie să acceptăm, însă, că nu traversăm un moment bun și către trebuie să muncim mai mult. Totuși, eu nu cred că lucrurile stau atât de rău, ci trebuie să avem încredere. Oamenii uită foarte repede lucrurile bune. Nu există nicio criză. Putem pierde trei sau patru meciuri, însă nu putem vorbi de o criză", a declarat Ronaldo după meciul de pe stadionul Wembley.

Starul lusitan regretă că Real Madrid a renunțat în vară la trei jucători importanți, Pepe, James Rodriguez și Alvaro Morata, care acum puteau face diferența.

"Jucătorii care au plecat aveau un potențial foarte mare. Pepe, Morata și James ne-ar fi făcut mai puternici. Cei de acum sunt mai tineri. Ne lipsesc, de asemenea, Dani Carvajal și Bale (ambii accidentați). Împreună, echipa este mai puternică, nu este o echipă rea, dar are mai puțină experiență, iar acest lucru este foarte important", a mai spus atacantul.

Cristiano Ronaldo a înscris miercuri singurul gol al lui Real Madrid în partida de pe Wembley și a ajuns la un total de 112 reușite în Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator din istoria acestei competiții.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...