Fotbal: Cristiano Ronaldo a scos la vânzare locuinţa de lux pe care o deţine la Manchester

Fotbal: Cristiano Ronaldo a scos la vânzare locuinţa de lux pe care o deţine la Manchester

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a pus în vânzare locuinţa de lux pe care o deţine la Manchester, din perioada în care evolua la United, anunţă presa britanică.

Vila respectivă, cu cinci camere, este dotată, între altele cu piscină interioară, jacuzzi, sală de cinema şi sală de sport, a fost pusă în vânzare pentru 3,25 milioane lire sterline (aproximativ 3,6 milioane euro), o sumă inferioară celei pe care fotbalistul lusitan a plătit-o atunci când a achiziţionat-o, în 2006, după ce s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United (3,85 milioane lire).

În 2014, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a închiriat locuinţa respectivă fundaşului Luke Shaw de la Manchester United, în schimbul sumei de 7.000 de lire sterline pe lună, conform ziarului The Times.

Cristiano Ronaldo a mai avut o tentativă, nereuşită, de a-şi vinde locuinţa din Manchester, în 2009, după transferul său la Real Madrid.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea