Fotbal: Cristiano Ronaldo, cu un ceas de 2 milioane euro, la o conferinţă de presă

Fotbal: Cristiano Ronaldo, cu un ceas de 2 milioane euro, la o conferinţă de presă

Atacantul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a afişat luni la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, un ceas de 2 milioane euro şi a răspuns încrezător şi surâzător tuturor întrebărilor jurnaliştilor, relatează AS.

Ceasul cu diamante de la încheietura portughezului a atras atenţia jurnaliştilor. Este vorba de o marcă prestigioasă, Jacob and Co, din gama Caviar Torubillon, cu 424 de diamante albe şi roşii încrustate pe toată structura ceasului, inclusiv pe curea. Un asemenea ceas este evaluat la 2 milioane euro şi ziarul The Sun a relatat că o asemenea piesă a fost cumpărată recent de rapper-ul Wizkid.

Ronaldo, care nu va juca în meciul de marţi de la Manchester, a declarat că este liniştit după ultimele evenimente: ''Ştiu că pot fi un exemplu atât în teren cât şi în afara lui. Întotdeauna zâmbesc, sunt fericit, joc la un club fantastic, am o familie minunată, patru copii, sunt sănătos. Nimic nu mă perturbă''.

Despre cazul Mayorga în care este acuzat de viol, Ronaldo a adăugat că este încrezător că avocaţii săi îl vor exonera de acuzaţii: ''Nu sunt aici să spun minciuni, dar sunt liniştit cu avocaţii mei şi sunt foarte încrezător în munca lor. În cele din urmă adevărul va triumfa''.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”