Fotbal: Cristiano Ronaldo, cu un ceas de 2 milioane euro, la o conferinţă de presă

Fotbal: Cristiano Ronaldo, cu un ceas de 2 milioane euro, la o conferinţă de presă

Atacantul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a afişat luni la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, un ceas de 2 milioane euro şi a răspuns încrezător şi surâzător tuturor întrebărilor jurnaliştilor, relatează AS.

Ceasul cu diamante de la încheietura portughezului a atras atenţia jurnaliştilor. Este vorba de o marcă prestigioasă, Jacob and Co, din gama Caviar Torubillon, cu 424 de diamante albe şi roşii încrustate pe toată structura ceasului, inclusiv pe curea. Un asemenea ceas este evaluat la 2 milioane euro şi ziarul The Sun a relatat că o asemenea piesă a fost cumpărată recent de rapper-ul Wizkid.

Ronaldo, care nu va juca în meciul de marţi de la Manchester, a declarat că este liniştit după ultimele evenimente: ''Ştiu că pot fi un exemplu atât în teren cât şi în afara lui. Întotdeauna zâmbesc, sunt fericit, joc la un club fantastic, am o familie minunată, patru copii, sunt sănătos. Nimic nu mă perturbă''.

Despre cazul Mayorga în care este acuzat de viol, Ronaldo a adăugat că este încrezător că avocaţii săi îl vor exonera de acuzaţii: ''Nu sunt aici să spun minciuni, dar sunt liniştit cu avocaţii mei şi sunt foarte încrezător în munca lor. În cele din urmă adevărul va triumfa''.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

3 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024

4 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

5 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!