Fotbal: Cristiano Ronaldo, "foarte fericit", după primele sale goluri pentru Juventus

Fotbal: Cristiano Ronaldo, "foarte fericit", după primele sale goluri pentru Juventus

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a aşteptat patru etape pentru a marca primele sale goluri în tricoul noii sale echipe, Juventus Torino, reuşind o dublă în partida câştigată pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Sassuolo, duminică în Serie A.

"Sunt foarte fericit că am semnat prima mea dublă în tricoul lui Juve. Şi, mai ales, că am contribuit la această victorie importantă a echipei", a scris starul lusitan pe contul său de Instagram.

Ronaldo a recunoscut, imediat după joc, că exista puţină "anxietate", după primele trei meciuri fără gol marcat, din cauza "aşteptărilor mari" ale suporterilor torinezi. "Am muncit însă bine, iar colegii mei m-au ajutat foarte mult să mă adaptez în noul campionat. Îmi doream să marchez, iar acum sunt mulţumit", a declarat el pentru Sky Sport Italia.

Portughezul aşteaptă acum cu nerăbdare debutul în noua ediţie a Ligii Campionilor alături de "Bătrâna Doamnă", care va juca miercuri, în deplasare, cu formaţia spaniolă Valencia.

"Este competiţia pe care o iubesc cel mai mult. Sper să avem noroc, va fi o grupă dificilă, însă abia aştept să debutăm", a declarat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu un total de 120 de goluri marcate în tricoul fostelor sale echipe, Manchester United şi Real Madrid, urmat de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 100 de goluri.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale