Fotbal: Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Simeone cu un gest similar, după victoria lui Juventus cu Atletico

Fotbal: Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Simeone cu un gest similar, după victoria lui Juventus cu Atletico

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui hat-trick care a adus calificarea echipei Juventus Torino în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (3-0) , i-a răspuns antrenorului Diego Simeone cu un gest similar făcut de acesta, cu mâna la părţile genitale, după victoria din tur (2-0) a formaţiei Atletico Madrid.


Foto: (c) ALESSANDRO DI MARCO / EPA


După penalty-ul care a adus calificarea, Ronaldo şi-a pus mâna în părţile genitale şi a mimat un act sexual.

În urma gestului său, Simeone şi-a prezentat scuze. "A fost o manieră de a exprima tot ce simţeam faţă de jucătorii mei, dar o manieră greşită. Fac această precizare pentru a închide acest capitol", explicase tehnicianul argentinian.


Foto: (c)  Antonio Calanni / AP


Uniunea Europeană de Fotbal a deschis o procedură disciplinară şi Simeone a primit o amendă de 20.000 de euro.

Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 3-0, marţi seara, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.


Foto: (c) Alberto Lingria / REUTERS


Juventus, învinsă în tur cu 2-0, a reuşit să întoarcă scorul şi soarta calificării prin hat-trick-ul lui Cristiano Ronaldo, care a punctat în minutele 27, 48, ambele cu capul, din centrările lui Bernardeschi şi Cancelo, şi 86 din penalty, în urma unui fault comis de Angel Correa la Bernardeschi.
AGERPRES (AS/ autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…