Fotbal: Cristiano Ronaldo şi Pirlo vor fi şi în sezonul viitor la Juventus, spune Nedved

Fotbal: Cristiano Ronaldo şi Pirlo vor fi şi în sezonul viitor la Juventus, spune Nedved

Fotbalistul Cristiano Ronaldo şi antrenorul Andrea Pirlo vor fi şi în sezonul viitor la Juventus Torino, a asigurat vicepreşedintele clubului, Pavel Nedved, într-un interviu pentru platforma DAZN .

Fostul mare mijlocaş ceh a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo: "Pentru mine este de neatins, are contract până în 2022 şi va rămâne, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Ronaldo ne-a dat un impuls spre olimpul fotbalului, atât din punct de vedere tehnic cât şi al imaginii. Nu se poate spune nimic despre nivelul său ca fotbalist, a marcat mai mult de 100 de goluri în 120 de meciuri, în plus ne-a tras după el în Liga Campionilor. Este un băiat foarte simplu, chiar dacă de afară ar putea să nu pară aşa. Are un talent uriaş şi a atins obiective incredibile graţie muncii sale."

Despre Pirlo, care pregăteşte echipa din acest sezon, Nedved a spus: "Pirlo este şi va fi antrenorul lui Juventus, 100%. Noi am îmbrăţişat un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Voiam să facem ceva mai mult dar nu am reuşit, dificultăţile erau prevăzute. Suntem foarte calmi, pe drumul pe care ni l-am dorit şi vom merge în continuare pe această cale. Are totul pentru a deveni un antrenor foarte mare."

Juve, în lotul căreia este şi fundaşul român Radu Drăguşin, se află pe locul 3 în Serie A, la 10 puncte de liderul Inter Milano, ce are un meci mai mult disputat. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA