Fotbal: Cristiano Ronaldo va purta ghete cu imprimeu de ghepard în meciul retur cu PSG

Fotbal: Cristiano Ronaldo va purta ghete cu imprimeu de ghepard în meciul retur cu PSG

Portughezul Cristiano Ronaldo, vedeta echipei Real Madrid, va purta în meciul retur cu PSG, programat marţi în optimile Ligii Campionilor la fotbal, o pereche nouă de ghete cu imprimeu de ghepard, create special de creatorul de modă Kim Jones, relatează L'Equipe.

La meciul tur cu PSG (3-1), Ronaldo a marcat două goluri cu ghetele Mercurial orange fluo, dar în meciul de marţi seara, pe Stade des Princes, atacantul lusitan va încălţa ghete Nike create de Kim Jones, directorul artistic al colecţiilor bărbăteşti Louis Vuitton. Designerul englez de 38 ani a ales un look felin ghetelor Mercurial Superfly 360 pe care le va încălţa CR7: ''Am crescut în Africa şi am admirat întotdeauna forţa animalelor. Am luat ca inspiraţie ghepardul, animalul cel mai rapid de pe Terra''.

Ronaldo a încercat noile ghete la antrenamentul de luni seara de pe Parc des Princes şi rămâne de văzut la meciul cu PSG dacă aerul agresiv al noilor ghete va spori şi eficacitatea portughezului. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…