Fotbal: Croatul Nikola Kalinic a refuzat medalia sa de argint de la Mondial

Fotbal: Croatul Nikola Kalinic a refuzat medalia sa de argint de la Mondial

Atacantul croat Nikola Kalinic (AC Milan) a refuzat medalia de argint câştigată de Croaţia la Cupa Mondială din Rusia, de unde a fost trimis acasă de selecţionerul Zlatko Dalic după primul meci cu Nigeria, pentru că a refuzat să intre pe teren, relatează L'Equipe.

Kalinic, rezervă la acel meci, nu a vrut să intre pe teren în minutul 85 al meciului cu Nigeria, invocând o problemă medicală, deşi efectuase încălzirea. Atacantul croat a decis să refuze medalia de argint trimisă de Federaţia croată tuturor jucătorilor din lotul naţional pentru CM 2018.

''Mulţumesc pentru medalie, dar eu nu am jucat în Rusia'', a fost mesajul lui Kalinic către federaţie, conform ziarului Sportske Novosti.

Croaţia a avut apoi un parcurs fulminant la Cupa Mondială şi a ajuns în premieră până în finală, unde a fost învinsă de Franţa (2-4). AGERPRES/(editor: Teodor Ciobanu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.90min.com


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 Marele dușman al Armatei României este solda de grad, care produce mai multă discordie între militari decât propaganda rusă

3 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

4 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

5 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina