Fotbal: CS Universitatea Craiova va inaugura noul stadion din Bănie pe 10 noiembrie, cu Slavia Praga

Fotbal: CS Universitatea Craiova va inaugura noul stadion din Bănie pe 10 noiembrie, cu Slavia Praga

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a anunțat, joi, pe site-ul său oficial, că va inaugura noul stadion din Bănie în data de 10 noiembrie, cu prilejul unui meci amical cu campioana Cehiei, Slavia Praga.

''Pe 10 noiembrie, de la ora 20,00, Știința primește vizita campioanei Cehiei, o echipă care își retrăiește perioada de glorie după preluarea de către un consorțiu chinez de renume mondial'', anunță clubul craiovean.

În 2016, Slavia Praga a fost preluată de gigantul CEFC China Energy. Rezultatele investițiilor masive s-au simțit imediat: Slavia a devenit campioană a Cehiei în sezonul 2016-2017, după 8 ani de secetă. A fost al 18-lea titlu de campioană al viitoarei adversare a Universității, care mai are în palmares și 7 cupe ale Cehiei. În acest moment, Slavia Praga se află pe locul 2 în campionat, după Viktoria Plzen, și conduce grupa din Europa League din care mai fac parte Villarreal, Astana și Maccabi Tel Aviv.

Pe 2 noiembrie 2017, Slavia Praga împlinește 125 de ani de existență, ceea ce face să fie unul dintre cluburile cu cea mai mare tradiție din Europa și din lume.

Universitatea anunțase de miercuri că inaugurarea noului stadion ''Ion Oblemenco'' va avea loc în compania campioanei Cehiei, după ce nu s-a reușit finalizarea formalităților pentru ca pe noua arenă să aibă loc partida de campionat cu FCSB de duminică, programată astfel să se desfășoare la Drobeta-Turnu Severin.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”