Fotbal: CSA Steaua, în Seria a 4-a a Ligii a III-a alături de FCSB 2, FC Dinamo 2 şi FC Rapid 2

Fotbal: CSA Steaua, în Seria a 4-a a Ligii a III-a alături de FCSB 2, FC Dinamo 2 şi FC Rapid 2

Echipa de fotbal CSA Steaua va evolua în ediţia 2020-2021 în Seria a 4-a a Ligii a III-a alături de echipele secunde ale cluburilor rivale FCSB, FC Dinamo şi FC Rapid, conform hotărârii Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal de joi.

Componenţa Seriei a 4-a este următoarea: CSA Steaua, CS Baloteşti, CS Tunari, FCSB 2, Progresul Spartac, FC Voluntari 2, Concordia Chiajna 2, FC Dinamo 2, FC Rapid 2 şi AFC Metalul Buzău.

În prima etapă, programată la 11 septembrie, formaţia militară va întâlni pe teren propriu formaţia CS Baloteşti.

Ediţia 2020-2021 a Liga a III-a se va desfăşura într-un nou sistem competiţional, numărul echipelor participante fiind extins la 100, împărţite în 10 serii egale.

Pentru promovare, primele două clasate vor disputa un baraj în dublă manşă cu ocupantele locurilor 1 şi 2 din altă serie. Învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur, iar cele 5 câştigătoare vor obţine în final dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 al Ligii a II-a.

Conform noului sistem, vor retrograda ultimele două clasate din fiecare serie împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...