Fotbal: CSM Poli Iaşi anunţă încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic

Fotbal: CSM Poli Iaşi anunţă încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic

Clubul de fotbal CSM Politehnica Iaşi a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic.

"Mulţumim, Coach! Mircea (V)Rednic şi-a încheiat, cu succes, mandatul la CSM Politehnica Iaşi. Mulţumim pentru că ai simţit, autentic, alb-albastru. Pentru dedicare. Pentru curajul de a fi umăr la umăr cu noi la greu. Pentru că, împreună, am reconfirmat traseul unui simbol. Iaşiul a câştigat un prieten, amintiri şi o pagină de istorie fotbalistică. Pentru toate, vei fi respectat în Copou!", se arată în comunicatul grupării moldovene.

Sub conducerea lui Mircea Rednic, CSM Poli Iaşi a încheiat ediţia 2019-2020 a Ligii I, îngheţată prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF, pe antepenultima poziţie a clasamentului (locul 12), cu 30 de puncte.

În vârstă de 58 de ani, Rednic a preluat formaţia moldoveană la începutul lunii ianuarie, când l-a înlocuit pe Mihai Teja, şi a avut ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare.

Mircea Rednic a obţinut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid şi Dinamo. El şi-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României, dar şi din Belgia: Standard Liege, Gent, Mouscron.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?