Fotbal: Cupa Spaniei - Real Madrid, eliminată în sferturile de finală

Fotbal: Cupa Spaniei - Real Madrid, eliminată în sferturile de finală

Echipa Real Madrid a fost umilită şi eliminată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei de modesta formaţie Leganes, în faţa căreia s-a înclinat miercuri seara pe teren propriu (scor 1-2), după ce elevii antrenorului Zinedine Zidane reuşiseră să câştige meciul tur, cu 1-0.

În returul de pe Santiago Bernabeu, oaspeţii s-au impus prin golurile lui Javi Erasso (min.32) şi Gabriel Pires (min.55), în timp ce pentru Real a marcat Karim Benzema, în debutul reprizei secunde (min.47).

În ciuda eforturilor disperate din finalul meciului, madrilenii nu au mai reuşit să marcheze golul care le-ar fi adus calificarea în semifinalele competiţiei, singura pe care Zidane nu a reuşit să o câştige de la numirea sa la conducerea tehnică a lui Real, în 2016.

Într-o altă partidă disputată miercuri seara, CF Valencia s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare pe terenul formaţiei Deportivo Alaves. La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, gazdele conduceau cu 2-1, rezultat identic cu cel înregistrat în meciul tur, câştigat de Valencia.

Au marcat: Munir (min.72) şi Sobrino (min.86) pentru Alaves, respectiv, Santi Mina (min.77). La loviturile de departajare, eroul Valenciei a fost portarul Jaume Domenech, care a apărat penalty-urile executate de Alfonso Pedraza şi Hernan Perez.

Marţi, în prima partidă din manşa secundă a Cupei Spaniei, FC Sevilla a învins pe teren propriu, cu 3-1, formaţia Atletico Madrid, după ce andaluzii câştigaseră şi meciul tur, cu 2-1.

În întâlnirea de pe stadionul Sanchez-Pizjuan din Sevilla, gazdele s-au impus prin golurile lui Sergio Escudero (min.1), Ever Banega (min.48 din penalty) şi Pablo Sarabia (min.79), pentru madrileni punctând Antoine Griezmann (min.13).

Ultimul meci din această fază a competiţiei, FC Barcelona - Espanyol Barcelona, se dispută joi seara, pe stadionul Nou Camp. În meciul tur, Espanyol s-a impus cu 1-0, prin golul lui Melendo (min.88).
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…