Fotbal: Cuprins de euforia suporterilor, Ibrahimovic a spart parbrizul autocarului lui Milan

Fotbal: Cuprins de euforia suporterilor, Ibrahimovic a spart parbrizul autocarului lui Milan

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, cuprins de atmosfera creată de suporteri în jurul autocarului echipei de fotbal AC Milan, la care evoluează şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, înaintea meciului de campionat de pe San Siro cu Atalanta (2-0), a spart parbrizul acestuia într-un moment de euforie, informează cotidianul L'Equipe.

Ibrahimovic nu a jucat pentru liderul din Serie A în meciul de duminică, dar el a atras atenţia asupra sa înaintea partidei, când jucătorii au ajuns cu autocarul la arena San Siro.

Într-un acces de euforie, vedeta suedeză (40 ani) a comunicat cu suporterii lovind în parbriz cu palmele, iar acesta a cedat sub forţa loviturilor sale, parbrizul făcându-se cioburi.

AC Milan a făcut un pas mare către câştigarea titlului de campioană a Italiei la fotbal, învingând pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Atalanta Bergamo, duminică seară, într-un meci din etapa a 37-a (penultima) a sezonului.

În urma acestei victorii, AC Milan şi-a păstrat avansul de două puncte faţă de ocupanta locului secund în clasament, Inter Milano, care s-a impus la rândul ei, cu 3-1, pe terenul formaţiei Cagliari.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…