Fotbal: Dalma Maradona critică serialul despre viaţa tatălui său

Fotbal: Dalma Maradona critică serialul despre viaţa tatălui său

Dalma, fiica fostului mare fotbalist Diego Maradona, s-a alăturat criticilor pe care fostul decar al naţionalei Argentinei le-a făcut în legătură cu serialul despre viaţa sa, afirmând că acesta se axează mai mult pe scandal şi nu pe cariera sa, îndemnând producătorii să corecteze anumite scene pentru că nu corespund cu realitatea, informează agenţia EFE.

"Am o mulţime de prieteni care au lucrat la serial. Am aflat o mulţime de chestii. Nimic nu era real din ce mi-au spus. Am apreciat că mi-au spus despre acest serial. Dacă eu apar, voi face la fel ca mama mea şi voi spune dacă ceva nu este adevărat", a spus Dalma Maradona pentru canalul America.

Claudia Villafane, fosta soţie a lui Maradona şi mama celor două fiice, Dalma şi Giannina, a criticat scenariul serialului şi a iniţiat acţiuni legale împotriva producătorului.

"Voi face la fel ca mama mea", a adăugat Dalma Maradona.

"Vă spun un fapt care pentru mine dezvăluie toată seria. Băiatul care îl interpretează pe tatăl meu în copilărie a şutat cu dreptul în toate imaginile şi şi-au dat seama târziu de acest lucru, fiind nevoiţi să rezolve problema pe computer. Acest lucru demonstrează că scandalul este singurul lucru care contează", a mai precizat Dalma.

"Nimeni nu a observat, nu-i aşa? Accentul este pus pe scandal", a insistat Dalma despre serialul pe care îl pregăteşte Amazon Prime Video şi care se va intitula "Maradona: Visul binecuvântat".

Lansarea sa este prevăzută pentru octombrie 2020.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro