Fotbal: Daniel Niculae (FC Rapid) - Obiectivele noastre sunt accederea în play-off şi câştigarea Cupei României

Fotbal: Daniel Niculae (FC Rapid) - Obiectivele noastre sunt accederea în play-off şi câştigarea Cupei României

Preşedintele clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că obiectivele echipei giuleştene în sezonul 2022-2023 sunt calificarea în play-off-ul Ligii I şi câştigarea Cupei României.

El a menţionat că bugetul de 7 milioane de euro promis de noul acţionat Dan Şucu este suficient pentru a îndeplini aceste obiective.

"E un moment istoric şi emoţionant pentru mine şi toţi suporterii Rapidului. Am suferit parcă o veşnicie pentru această clipă. Sunt convins că de acum înainte viitorul Rapidului va fi nu frumos, ci senzaţional. Ştiu sigur că vom deveni mult mai puternici decât am fost o dată. Mă bucur că am pus şi eu o cărămidă la venirea acestor doi oameni în acţionariatul Rapidului (n.r. - Victor Angelescu şi Dan Şucu) şi cu siguranţă voi avea multe de învăţat de la ei. Pentru a ne atinge obiectivul anul viitor, bugetul de 7 milioane va fi suficient. Accederea în play-off şi câştigarea Cupei României sunt două obiective pe care le putem îndeplini în sezonul următor", a spus el.

În această pauză competiţională FC Rapid va efectua modificări în lot. "Vor apărea şi multe schimbări de lot. E normal, un club cu pretenţii ca Rapid trebuie să ţintească mereu cât mai sus, iar ca să ne îndeplinim obiectivul avem nevoie şi de aceste schimbări", a explicat Niculae.

"Sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc să fie în poziţia mea, la clubul pe care îl iubesc. Presiune a existat întotdeauna la Rapid, dar atât timp cât vom face lucrurile cum trebuie vom avea şi rezultate. Sper eu ca toţi să intrăm în istoria acestui club şi într-o perioadă scurtă de timp să ajungem să facem performanţă şi să reuşim şi un event, pentru că niciodată în istoria clubului Rapid nu s-a câştigat aşa ceva", a adăugat preşedintele Daniel Niculae.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

5 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”