Fotbal: Daniel Pancu, înlocuit din funcţia de antrenor al echipei FC Rapid

Fotbal: Daniel Pancu, înlocuit din funcţia de antrenor al echipei FC Rapid

Conducerea clubului FC de fotbal FC Rapid a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, înlocuirea tehnicianului Daniel Pancu (42 de ani) din funcţia de antrenor al echipei, ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a.

Conform comunicatului, Pancu va continua în cadrul clubului, responsabilităţile lui urmând să fie anunţate ulterior.

"Rapid va avea un nou director tehnic. Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru ca ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci şi pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă. Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an şi jumătate, din postura de tehnician, şi suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasă carieră de antrenor. Nu este o despărţire, Daniel Pancu rămâne la dispoziţia clubului, aşa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare", se arată pe site-ul citat.

Conducerea grupării giuleştene speră ca numirea unui nou director tehnic să producă un şoc la echipă care să ducă în final la realizarea obiectivului, promovarea în Liga I. "Prioritară pentru club este numirea unui Director Tehnic, care să asigure şocul pozitiv la echipă şi să reuşească să continue sezonul şi munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunţat oficial, în curând", se mai menţionează în comunicat.

Daniel Pancu, retras din activitatea de fotbalist la finalul sezonului 2017-2018, a fost instalat în funcţia de antrenor la FC Rapid la 2 octombrie 2018. El l-a înlocuit pe antrenorul Constantin Schumacher şi a reuşit cu FC Rapid promovarea din Liga a III-a în Liga a II-a. Pentru Daniel Pancu aceasta a fost prima experienţă în calitate de antrenor.

În primele trei meciuri oficiale de la începutul anului, formaţia condusă de Daniel Pancu a obţinut două rezultate de egalitate (0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele şi 0-0 cu ASU Poli Timişoara) şi o înfrângere (0-1 cu CSM Reşiţa). În prezent, FC Rapid ocupă poziţia a 6-a în clasamentul Ligii a II-a, la 2 puncte de locul 2, ultimul care asigură promovarea directă în Liga I.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro