Fotbal: Daum - Nu cerșesc un loc de muncă aici, după partida cu Muntenegru putem discuta orice

Selecționerul echipei naționale de fotbal, Christoph Daum, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu cerșește un loc de muncă în România și că după meciul cu Muntenegru din 4 septembrie este dispus să discute despre orice, inclusiv dacă mai rămâne sau nu la conducerea reprezentativei României.

"Nu poți garanta succesul, îl poți doar pregăti. Nu am folosit corect cuvântul la ultima conferință de presă. Am vrut să spun că sunt deplin convins de calitatea jucătorilor și că România are un viitor. Acum, după un an de la instalare, știu mai multe despre fotbalul românesc, despre mentalitatea de aici și despre cluburile de fotbal din România. Din punctul meu de vedere consider că sunt mult mai bine pregătit decât în momentul în care am fost numit selecționer. După partida cu Muntenegru putem discuta despre orice, dacă demisionez, dacă plec, dacă rămân. Nu cerșesc un loc de muncă aici. Îmi asum responsabilitatea pentru această echipă, pentru acești jucători, dar numai până la un punct, apoi voi spune la revedere. Există o limită pentru mine", a spus el.

Antrenorul german susține că are încredere în jucătorii echipei naționale a României, chiar dacă șansele la calificare sunt iluzorii. "Spuneți că avem șanse iluzorii de calificare, dar trăim toți cu foarte multe iluzii. Uneori reușim să le transformăm în realitate, alteori nu. Important este ca de fiecare dată să încercăm să transformăm în realitate aceste iluzii. Eu am încredere că acești jucători dau maximum acum și fac bine ceea ce fac. Ei sunt gata să se dezvolte și să dea totul pentru România", a menționat Daum.

Echipa națională a României se află în aceste zile în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia unde se pregătește pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. România întâlnește Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională. Cea de-a doua partidă, cu Muntenegru, este programată în deplasare, la Podgorica, în 4 septembrie, tot de la ora 21,45.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

Fotbal: Daum — Cu Armenia trebuie să controlăm jocul, să dominăm și să marcăm

Fotbal: Vlad Chiricheș — Chiar dacă toată lumea critică selecționerul, cred că noi suntem vinovați


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!