Fotbal: Denis Alibec ratează meciul echipei naționale cu Polonia

Fotbal: Denis Alibec ratează meciul echipei naționale cu Polonia

Fotbalistul Denis Alibec, care în ultimele zile s-a antrenat separat de lotul României din cauza unor dureri în zona inghinală, nu va putea evolua în meciul echipei naționale cu Polonia, el părăsind cantonamentul primei reprezentative de la Mogoșoaia, informează, joi, site-ul oficial al FRF.

"Deși inițial staff-ul tehnic era încrezător în recuperarea atacantului naționalei, acesta nu va face deplasarea la Varșovia și Cluj-Napoca pentru meciurile cu Polonia, 10 iunie, și Chile, 13 iunie. Ca urmare a recidivei unei afecțiuni în zona inghinală, Denis Alibec a intrat într-un program special de antrenament și recuperare. Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staff-ul tehnic și cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club", se menționează pe site-ul citat.

"În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia", a declarat medicul echipei naționale, Laurențiu Oproiu.

La rândul său, Denis Alibec a afirmat că regretă că nu poate ajuta echipa națională în partida importantă din Polonia. "Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc", a adăugat Alibec.

Tot joi a părăsit cantonamentul primei reprezentative și fundașul Dragoș Grigore, care a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de marți.

Echipa națională a României, aflată în prezent în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, întâlnește la 10 iunie, de la ora 21,45, selecționata Poloniei, la Varșovia, într-o partidă contând pentru preliminariile CM 2018. La 13 iunie, de la ora 21,00, România va disputa la Cluj-Napoca un meci amical cu Chile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA