Fotbal: Dică (FCSB) - În timpul meciului înnebunisem de tot, îmi doream enorm să câștig primul derby ca antrenor

Fotbal: Dică (FCSB) - În timpul meciului înnebunisem de tot, îmi doream enorm să câștig primul derby ca antrenor

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seara, că a trăit la intensitate maximă partida cu Dinamo, câștigată cu 1-0, precizând că în timpul meciului "înnebunise de tot" deoarece își dorea enorm să se impună în primul derby din cariera sa de tehnician.

"Mă bucur că am reușit să câștigăm acest joc. Băieții au avut o atitudine bună și au reușit să se impună. În prima repriză cei de la Dinamo ne-au pus ceva probleme, dar a doua a fost mai bună. Am avut acea posesie pe care mi-o doresc și le-am dat puține șanse celor de la Dinamo. Eu consider că în repriza a doua am făcut un joc mai bun decât Dinamo și meritam să câștigăm. Mă așteptam să cădem fizic în repriza secundă, pentru că jucăm din 3 în 3 zile, dar am reușit totuși să fim peste Dinamo. Înainte de joc le-am spus băieților că fazele fixe sunt importante pentru că putem să câștigăm dintr-o asemenea fază, iar în această seară am reușit. Ne-am mai creat ocazii și sunt puțin dezamăgit că nu am reușit să marcăm mai multe goluri, dar important e că am câștigat. În timpul meciului nici nu mai știu cum mă simțeam, înnebunisem de tot. Am trăit la maximum acest joc pentru că îmi doream enorm să câștig primul meu derby ca antrenor. Și mă bucur că am reușit acest lucru", a spus el.

"Îmi doream 6 puncte din meciurile cu CFR și Dinamo, e clar. Însă important e că la Cluj nu am pierdut pentru că altfel cei de la CFR se distanțau. Așa că e bine că am câștigat 4 puncte în această dublă. La Steaua (n.r. — FCSB) e presiune mereu, poți să câștigi 5 meciuri, vine un eșec și e presiune imediat. Noi ne dorim să câștigăm campionatul, nu are importanță cine marchează. Îmi doresc din tot sufletul ca Denis Alibec să înceapă să înscrie și el, dar cel mai important e să câștigăm meciurile", a adăugat Nicolae Dică.

Constantin Budescu, jucător care a ratat un penalty în partida cu Dinamo, va mai executa lovituri de la 11 metri, susține Dică. "Budescu o să mai execute penalty-uri, care e problema? Noi am câștigat jocul, asta e important, nu că a ratat el 11 metri. Am înțeles că e primul 11 metri ratat de el, se întâmplă lucruri de aceste gen", a precizat Dică.

Echipa de fotbal FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu formația Dinamo disputată, duminică seara, pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale