Fotbal: Dică (FCSB) - Trebuie să le punem mai multe probleme, cei de la Beer Sheva vin aici să câștige

Fotbal: Dică (FCSB) - Trebuie să le punem mai multe probleme, cei de la Beer Sheva vin aici să câștige

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că jucătorii săi trebuie să pună mai multe probleme formației Hapoel Beer Sheva deoarece în meciul direct de joi din grupele Europa League adversarii au ca obiectiv câștigarea celor trei puncte.

"Ne așteaptă un meci foarte important. Suntem în fața unei performanțe, aceea de a ne califica în primăvara europeană dacă vom obține cele trei puncte în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă foarte bună. Chiar dacă am câștigat în Israel cu 2-1, consider că am avut și acolo un meci foarte greu. Hapoel Beer Sheva are jucători de calitate de la mijloc în sus, care pot face diferența. În plus, pe benzi au jucători de viteză. În meciul tur, pe faza defensivă am avut ceva probleme, iar în aceste zile am încercat să le reglăm la antrenamente. În același timp, consider că pe faza ofensivă trebuie să le punem și mai multe probleme decât am făcut-o în Israel, pentru că știu sigur că cei de la Hapoel Beer Sheva vor veni să câștige aici. Ei cu Plzen și Lugano au aceleași șanse de calificare și au nevoie de cele trei puncte. De aceea spun că va fi un meci diferit de cel din tur", spus tehnicianul.

"Schimbări în echipă vor fi cu siguranță. Am schimbat mereu pentru că sunt partide din 3 în 3 zile. Voi schimba mai mulți jucători față de partida de la Craiova. Eu și până acum am schimbat nu pentru că unii jucători nu au dat randament, ci pentru că se acumulează oboseală și riscăm să avem mai mulți accidentați", a adăugat Dică.

În partida de joi seara, tehnicianul nu îl va putea folosi pe Bogdan Planic, accidentat. "Pe Planic nu ne putem baza pentru jocul cu Beer Sheva. Sper să îl avem în teren la meciul cu Chiajna din campionat", a explicat antrenorul.

Component al echipei Steaua care ajungea în 2006 în semifinalele Cupei UEFA, Nicolae Dică susține că va fi greu ca o formație românească să mai reușească o asemenea performanță. "E foarte greu ca o echipă românească să ajungă într-o finală sau semifinală de Europa League în acest moment. Ne uităm ce adversari putem întâlni dacă vom ieși din această grupă. Va fi foarte greu, sunt conștient de asta, chiar dacă noi am jucat bine până acum. Pentru că putem întâlni Borussia Dortmund, Arsenal sau Milan, dar deocamdată nu ne gândim la adversarii din primăvara europeană, ne gândim la meciul de mâine pentru că mai avem nevoie de o victorie", a precizat Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, joi, de la ora 22,05, formația Hapoel Beer Sheva, pe Arena Națională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a grupei G a Europa League.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…