Fotbal: Diego Costa şi Santiago Arias, de la Atletico Madrid, testaţi pozitiv la coronavirus

Fotbal: Diego Costa şi Santiago Arias, de la Atletico Madrid, testaţi pozitiv la coronavirus

Atacantul spaniol Diego Costa (31 ani, 24 selecţii) şi fundaşul dreapta columbian Santiago Arias (28 ani, 53 selecţii) au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, joi seara, clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid, într-un comunicat citat de AFP.

Înaintea reluării antrenamentelor, prevăzută pentru vineri, întregul lot al primei echipe a fost supus joi testelor PCR de detecţie a noului coronavirus'', cu excepţia lui Diego Costa şi Santiago Arias, care au efectuat din proprie iniţiativă un test PCR care s-a dovedit a fi pozitiv în timpul vacanţelor făcute în afara Madridului'', a precizat clubul.

''Cei doi jucători sunt asimptomatici, în carantină şi respectă protocoalele autorităţilor sanitare şi LaLiga. Din acest motiv, cei doi fotbalişti nu vor fi prezenţi, vineri, la debutul presezonului, la centrul de la Majadahonda'', se mai arată în comunicat. Jucătorii se vor alătura echipei după ce le va expira perioada de carantină.

De la testarea de joi au lipsit şi internaţionalii care participă cu echipele lor naţionale la meciurile din Liga Naţiunilor, a transmit Atletico.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată o gură care tocmai a primit o sinecură...

3 De citit!

4 Huo, nenorociților! / Îți vine să vomiți de scârbă când citești așa ceva!

5 Așa o fi?