Fotbal: Diego Maradona va lucra pentru FIFA

Fotbal: Diego Maradona va lucra pentru FIFA

Fostă vedetă a fotbalului argentinian și mondial, Diego Armando Maradona va lucra pentru FIFA, a anunțat joi organismul sportiv, scrie DPA.

Un purtător de cuvânt al FIFA a afirmat că Maradona va fi cooptat în cadrul FIFA ca o ''recunoaștere a contribuției și meritelor sale unice în fotbal''.

''FIFA caută cel mai bun mod pentru a colabora cu Diego Maradona, pentru a se asigura că că va avea un rol major în activitatea FIFA de a promova fotbalul pe întreg globul, prin implicarea sa în dezvoltarea proiectelor importante și în programul FIFA Legends'', a menționat reprezentantul FIFA.

Maradona a confirmat pe contul său de Facebook.

''Acum este oficial. În sfârșit, îmi voi îndeplini unul dintre visele mele de-o viață: să lucrez pentru transparentizarea FIFA cu oameni care iubesc fotbalul. Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat să accept această provocare'', a scris Maradona.

În cadrul FIFA mai lucrează două legende ale fotbalului mondial: olandezul Marco van Basten și croatul Zvonimir Boban.

AGERPRES/(autor: Adrian Drăguț, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...