Fotbal: Diego Maradona va mai rămâne cel puţin o zi în spital

Fotbal: Diego Maradona va mai rămâne cel puţin o zi în spital

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona va rămâne cel puţin încă o zi în spital deoarece se confruntă cu o anemie şi cu o deshidratare moderată, scrie dpa, citându-l pe medicul acestuia.

''Evoluţia este bună, dar credem că ar trebui să mai rămână o zi'', a spus medicul Leopoldo Luque.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a fost internat într-un spital din ţara sa din cauza unor ''probleme de sănătate'' neprecizate, dar care nu au legătură cu COVID-19, iar starea sa nu este considerată una gravă, a precizat medicul său personal.

Maradona, care recent a împlinit 60 de ani, a fost transportat la clinica Ipensa din La Plata, oraş aflat la o oră de Buenos Aires. Maradona antrenează echipa locală Gimnasia y Esgrima.

Diego Maradona, care a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Argentinei în 1986, fiind considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, este supus mai multor examinări medicale, a menţionat medicul său, Leopoldo Luque.

''Diego e o persoană care uneori se simte excelent, iar alteori nu. Ar putea fi de zece mii de ori mai bine. Iar internarea sa în spital îl ajută. E foarte dificil să fii Maradona'', a comentat marţi dimineaţa Luque.

Leopoldo Luque nu a oferit detalii despre boala lui Maradona, însă a subliniat că aceasta nu are legătură cu COVID-19.

Maradona a apărut ultima oară în public vineri, de ziua sa, înainte ca echipa pe care o pregăteşte să joace cu Patronato. Fostul jucător a primit o placă şi un tort, dar nu a rămas la meci, martorii declarând să nu arăta bine şi părea slăbit.

Fostul jucător al echipelor Napoli, FC Barcelona şi Boca Juniors a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani, în principal din cauza stilului său de viaţă extravagant. În ianuarie 2019, Maradona a ajuns la spital cu sângerări stomacale. El s-a simţit rău şi la Cupa Mondială din 2018, în Rusia, când a fost filmat leşinat în loja sa la meciul Argentina - Nigeria. În 2004, Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii serioase, din cauza consumului de cocaină. Ulterior a urmat o cursă de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, înaintea operaţiei de la stomac din 2005, care l-a ajutat să piardă din greutate. În 2007, s-a internat într-o clinică din Argentina pentru a depăşi problemele cu alcoolul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 Așa o fi?

5 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”