Fotbal: Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul Andrei Radu

Fotbal: Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul Andrei Radu

Echipa de fotbal Dinamo a anunţat luni că l-a achiziţionat pe fundaşul Andrei Radu, de la CFR Cluj, care a semnat un contract pe trei ani cu gruparea bucureşteană.

"Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Andrei Radu! Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferul jucătorului Andrei Radu la clubul din Ştefan cel Mare. (...) Noul jucător dinamovist a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract pentru următorii trei ani cu Dinamo Bucureşti şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra", se arată într-un comunicat al FC Dinamo.

Fundaş stânga, născut pe 21 iunie 1996, Andrei Radu a început fotbalul la juniorii Stelei, a fost transferat la 16 ani la clubul din Ştefan cel Mare şi a jucat în carieră pentru Dinamo U19, Dinamo 2 Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Academica Clinceni, ACS Berceni, Aris Limassol, CFR Cluj, Concordia Chiajna şi Politehnica Iaşi.

În sezonul trecut, Radu a evoluat în 17 meciuri pentru Politehnica Iaşi în Liga I, fiind împrumutat de CFR Cluj.

La reprezentativele de juniori ale României, fundaşul are 34 de selecţii şi 5 goluri, 10 pentru România U21, 4 pentru România U18 şi 20/5 pentru România U17.

În total, în Liga I, Radu a evoluat în 30 de meciuri, 17 la Politehnica Iaşi, 11 la Concordia Chiajna, unul la CFR Cluj şi unul la Dinamo Bucureşti. Andrei Radu a evoluat 45 de partide pentru Aris Limassol în prima ligă a campionatului din Cipru.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro