Fotbal: Dinamo, singurul club fără licență UEFA din Liga I

Fotbal: Dinamo, singurul club fără licență UEFA din Liga I

Dinamo București este singurul club din Liga I care nu a primit licența UEFA dintre cele nouă grupări care au depus cereri în acest sens, a anunțat Federația Română de Fotbal, vineri, pe site-ul său.

Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare la competițiile de club UEFA s-a încheiat vineri pe plan național, iar Comisia pentru acordarea licenței cluburilor a refuzat acest drept clubului Dinamo, alte opt echipe primind licența, Asociația Fotbal Club Astra Giurgiu, SC Fotbal Club Steaua București SA, Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Fotbal Club Viitorul SA, Clubul Sportiv Municipal Studențesc Iași, Club Sportiv U Craiova SA, Asociația Fotbal Club Botoșani și Club Sportiv Concordia Chiajna.

Clubul Dinamo 1948 SA a contestat, la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor, hotărârea instanței de fond prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2016-2017. Comisia de apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a acordării licenței UEFA.

Decizia Comisiei de apel poate fi atacată cu recurs la TAS în 10 zile de la comunicare, respectiv până la data de 2 mai 2016. Decizia TAS trebuie comunicată până la data de 31 mai 2016 și este irevocabilă, precizează FRF.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante