Fotbal: Discuţiile nu au avansat în privinţa transferului lui Neymar, spune directorul sportiv al PSG

Fotbal: Discuţiile nu au avansat în privinţa transferului lui Neymar, spune directorul sportiv al PSG

Leonardo, noul director sportiv al PSG, spune că discuţiile privind transferul lui Neymar la FC Barcelona nu au avansat, el negând totodată că brazilianul ar fi marginalizat în cadrul lotului echipei, scrie AFP.

''Neymar este jucătorul lui PSG, nu uitaţi că mai are trei ani de contract. Trebuie să analizăm situaţia, să pune lucrurile la punct înainte ca el să poată juca din nou. Lucrurile sunt simple, Neymar a fost consultat de medici şi chirurgi cu renume la începutul sezonului, fractura îi este refăcută, accidentările de la picior i-au trecut'', a spus Leonardo, punând capăt speculaţiilor privind starea de sănătate a vedetei sud-americane.

De asemenea, oficialul PSG a menţionat că Neymar se antrenează separat de lot nu pentru că ar fi marginalizat ci pentru că urmează un program special de recuperare după accidentările pe care le-a suferit.

Superstarul brazilian nu a fost convocat pentru meciul de debut al PSG în noua ediţie din Ligue 1, câştigat săptămâna trecută cu 3-0 în faţa lui Nîmes, şi nu se ştie dacă va fi prezent în echipa care va disputa partida cu Rennes, duminică, în etapa a 2-a din campionat.

FC Barcelona, fosta echipă a lui Neymar, şi Real Madrid sunt cele două posibile destinaţii ale atacantului brazilian, cel mai scump fotbalist al planetei, pentru care PSG a achitat 222 milioane euro în vara anului 2017.

Presa spaniolă anunţa că preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, i-a oferit lui Neymar un contract pe cinci ani, cu un salariu de 40 milioane euro pe sezon, pentru a-l convinge să vină pe Santiago Bernabeu, însă brazilianul ar prefera să se întoarcă la FC Barcelona, unde a rămas în relaţii foarte bune cu majoritatea jucătorilor grupării catalane, în frunte cu Lionel Messi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa