Fotbal: Echipa antrenată de Marius Şumudică a învins campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, în deplasare

Fotbal: Echipa antrenată de Marius Şumudică a învins campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, în deplasare

Echipa antrenată de românul Marius Şumudică, Gaziantep FK, a învins-o pe Istanbul Başakşehir, campioana Turciei la fotbal, cu scorul de 2-1, duminică seara, în etapa a 12-a din Super Lig.

Belgianul Kevin Mirallas (44) a deschis scorul pentru oaspeţi, francezul Enzo Crivelli a restabilit egalitatea (56), golul victoriei echipei din Gaziantep fiind semnat de Muhammed Demir (74).

La Gaziantep au fost titulari ambii jucători români, fundaşul Alin Toşca şi Alexandru Maxim. Toşca a jucat tot meciul, iar Maxim a evoluat timp de 84 de minute, primind un cartonaş galben în min. 11.

Başakşehir venea după scandalul de rasism din Liga Campionilor, în care arbitrul de rezervă român Sebastian Colţescu a făcut remarci rasiste la adresa antrenorului secund Pierre Webo în meciul cu Paris Saint-Germain.

Gaziantep este echipa cu cele mai puţine înfrângeri din campionat (una, în prima etapă, cu Galatasaray), fiind neînvinsă de 10 etape (patru victorii, şase egaluri).

Alanyaspor ocupă primul loc, cu 26 puncte (12 jocuri), urmată de Galatasaray, 23 p (11 j), Fenerbahce, 23 p (12 j), Beşiktaş, 19 p (11 j), Goztepe, 18 p (12 j), Gaziantep FK, 18 p (11 j), etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Gaziantep Futbol Kulübü /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro