Fotbal: Echipa lui Şumudică a urcat pe locul 4 în campionatul Turciei

Fotbal: Echipa lui Şumudică a urcat pe locul 4 în campionatul Turciei

Echipa de fotbal Gaziantep FK, antrenată de românul Marius Şumudică, a urcat pe locul 4 în campionatul Turciei după ce a câştigat sâmbătă cu 1-0 pe terenul lui Gaziantep într-un meci din etapa a 9-a.

Unicul gol a fost semnat de Kenan Ozer în minutul 26. Alin Toşca, sancţionat cu un cartonaş galben, a jucat tot meciul pentru Gaziantep, la care Alexandru Maxim a fost înlocuit în minutul 77. Costel Pantilimon a fost integralist la învinşi, la fel ca fundaşul portughez Tiago Lopes, fost la CFR Cluj.

Gaziantep, cu 14 puncte, este la 6 puncte de liderul Fenerbahce. Denizlispor, cu 5 puncte după opt jocuri, este pe locul 20, penultimul. Kayserispor, echipa lui Silviu Lung jr, Cristian Săpunaru şi Denis Alibec, are 6 puncte după 7 jocuri şi ocupă locul 18.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Gaziantep FK /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu