Fotbal: Echipa Under-17 a României a încheiat preliminariile Europeanului din 2022 cu o victorie

Fotbal: Echipa Under-17 a României a încheiat preliminariile Europeanului din 2022 cu o victorie

Selecţionata de juniori Under-17 a României a încheiat cu o victorie, 5-0 (2-0) cu San Marino, marţi seara, la Mogoşoaia, participarea sa în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2022.

România s-a impus prin golurile marcate de Matei Moraru (43), Sebastian Borza (45+2, 54), Enes Sali (81) şi Adrian Caragea (85).

 Selecţionerul Daniel Mogoşanu a aliniat echipa Vlad Răfăilă - Alexandru Fărăgău (Mario Aioanei, 82), Mario Tudose (Robert Bădescu, 82), Adrian Horşia (Luca Popa, 68), Darius Benga - Alin Ştefănescu - Matei Moraru (Adrian Caragea, 68), Luca Banu, Sebastian Borza (căpitan), Enes Sali - Alexandru Melniciuc (Raul Nistor, 52).

 În celălalt meci, Germania a învins Rusia cu 2-1, la Buftea. Germania a ocupat primul loc în grupă, cu 9 puncte, urmată de Rusia, 6 puncte, România, 3 puncte, San Marino, 0 puncte.

România nu mai avea nicio şansă de calificare în turul de elită, după eşecurile din primele două partide, 0-2 cu Rusia şi 0-5 cu Germania. În turul de elită se califică ocupantele primelor două poziţii în cele 13 grupe plus cele mai bune 4 echipe clasate pe locul al treilea. Turul de elită se va disputa în primăvara lui 2022. Turneul final, la care participă 16 selecţionate, va avea loc în Israel.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina