Fotbal: Echipele Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce şi-au suspendat din nou antrenamentele, din cauza Covid-19

Fotbal: Echipele Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce şi-au suspendat din nou antrenamentele, din cauza Covid-19

Cele mai importante cluburi de fotbal din Turcia, Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce, au fost obligate să îşi suspende antrenamentele, la mai puţin de o săptămână după reluarea acestora, în urma apariţiei unor noi cazuri de infectare cu Covid-19, informează EFE.

Galatasaray, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat vineri că îşi suspendă pentru o perioadă de şase zile antrenamentele, reluate luni, după detectarea unui caz pozitiv la noul coronavirus în cadrul staff-ului său tehnic.

Directorul tehnic al lui Galatasaray, Fatih Terim, a fost diagnosticat cu Covid-19 în luna martie, împreună cu vicepreşedintele clubului, Abdurahim Albayrak, la puţin timp după suspendarea tuturor meciurilor de către Federaţia turcă de fotbal, dar s-a vindecat între timp.

Beşiktaş şi-a suspendat la rândul său pregătirile până la noi ordine. "Vulturii" şi-au testat toţi jucătorii şi angajaţii, rezultând opt cazuri pozitive, între care şi preşedintele clubului, Ahmed Nur Cebi.

Al treilea mare club din Istanbul, Fenerbahce, nu a fost scutit de probleme similare, fiind detectate două infectări în rândul angajaţilor săi şi altul în cadrul conducerii, situaţie în urma căreia "canarii" şi-a suspendat de asemenea antrenamentele.


Şi alte cluburi au anunţat cazuri pozitive la coronavirus, Kasimpaşa (prima ligă) sau Erzurumspor.

Săptămâna trecută, Federaţia turcă a anunţat că sezonul va fi reluat pe 12 iunie, după o pauză de peste două luni, însă nu a precizat dacă spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la meciuri.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...