Fotbal: Edi Iordănescu nu mai este antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş

Fotbal: Edi Iordănescu nu mai este antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş şi antrenorul Edi Iordănescu au hotărât încetarea contractului de comun acord, a anunţat gruparea de Liga I, marţi, pe site-ul său oficial.

După aproape un an şi jumătate de colaborare, acesta nu va mai continua pe banca tehnică a echipei, dar rămâne în istoria clubului pentru performanţa reuşită, aceea de a duce echipa pentru prima dată în play-off-ul campionatului.

''Mulţumim Edi, pentru tot ceea ce ai făcut pentru club, pentru echipă, pentru oraş, mulţumim pentru că ai crezut mereu că ne putem autodepăşi, că putem face mai mult! Mult succes în cariera ta!'', transmite clubul în mesajul de despărţire.

Gaz Metan nu precizează cine va pregăti echipa în etapele rămase de jucat din play-off.

Începând cu 15 mai, dată la care s-a încheiat starea de urgenţă decretată ca urmare a pandemiei de coronavirus, echipele din Liga I au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis pentru reluarea antrenamentelor, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria