Fotbal: Etapa a 24-a a campionatului Elveţiei, amânată din cauza coronavirusului

Fotbal: Etapa a 24-a a campionatului Elveţiei, amânată din cauza coronavirusului

Etapa a 24-a a campionatului de fotbal a Elveţiei, prevăzută sâmbătă şi duminică, a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată, în contextul măsurilor luate pentru limitarea propagării coronavirusului în ţară, a anunţat vineri Liga elveţiană (SFL), citată de AFP.

Consiliul federal al Elveţiei a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toate evenimentele care implică peste 1.000 de persoane vor fi interzise cel puţin până la 15 martie 2020.

SFL s-a raliat la această interdicţie şi a amânat toate partidele din etapa a 24-a: ''Vom da informaţii despre viitoarea derulare a campionatului în cursul săptămânii viitoare în strânsă colaborare cu autorităţile şi cu cluburile''.

Liga elveţiană nu a exclus soluţia ca meciurile să se dispute fără spectatori.

În acelaşi timp, Liga elveţiană de hochei pe gheaţă (NL) a anunţat că meciurile prevăzute sâmbătă şi duminică se vor disputa cu porţile închise, în concordanţă cu măsurile recente luate de autorităţi în lupta contra propagării coronavirusului.

Elveţia a decis vineri să interzică cel puţin până la 15 martie orice eveniment public sau privat care strânge mai mult de 1.000 persoane, pentru a limita răspândirea noului virus Covid-19.

Salonul auto de la Geneva, unul dintre cele mai mari evenimente din domeniu, prevăzut între 5 şi 15 martie, a fost anulat.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită