Fotbal: Etapa a 24-a a campionatului Elveţiei, amânată din cauza coronavirusului

Fotbal: Etapa a 24-a a campionatului Elveţiei, amânată din cauza coronavirusului

Etapa a 24-a a campionatului de fotbal a Elveţiei, prevăzută sâmbătă şi duminică, a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată, în contextul măsurilor luate pentru limitarea propagării coronavirusului în ţară, a anunţat vineri Liga elveţiană (SFL), citată de AFP.

Consiliul federal al Elveţiei a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toate evenimentele care implică peste 1.000 de persoane vor fi interzise cel puţin până la 15 martie 2020.

SFL s-a raliat la această interdicţie şi a amânat toate partidele din etapa a 24-a: ''Vom da informaţii despre viitoarea derulare a campionatului în cursul săptămânii viitoare în strânsă colaborare cu autorităţile şi cu cluburile''.

Liga elveţiană nu a exclus soluţia ca meciurile să se dispute fără spectatori.

În acelaşi timp, Liga elveţiană de hochei pe gheaţă (NL) a anunţat că meciurile prevăzute sâmbătă şi duminică se vor disputa cu porţile închise, în concordanţă cu măsurile recente luate de autorităţi în lupta contra propagării coronavirusului.

Elveţia a decis vineri să interzică cel puţin până la 15 martie orice eveniment public sau privat care strânge mai mult de 1.000 persoane, pentru a limita răspândirea noului virus Covid-19.

Salonul auto de la Geneva, unul dintre cele mai mari evenimente din domeniu, prevăzut între 5 şi 15 martie, a fost anulat.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu