Fotbal: EURO 2016 - România, prima echipă națională sosită în Franța

Fotbal: EURO 2016 - România, prima echipă națională sosită în Franța

Echipa națională de fotbal a României, care va disputa meciul de deschidere de la Euro 2016 cu selecționata țării gazdă, pe 10 iunie pe Stade de France (Grupa A), este prima reprezentativă care a ajuns duminică în Franța, conform postării pe rețelele de socializare.

Reprezentativa României, care își are cartierul general la Orry-la-Ville, în nordul Parisului, a aterizat pe aeroportul Charles-de-Gaulle puțin după ora 12,00, conform unei fotografii publicate pe contul oficial de Twitter al "tricolorilor", înainte de a se deplasa către Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly.

Alte selecționate urmează să se sosească duminică, în afara echipei Franței, care este așteptată să revină la cartierul general de la Clairefontaine după victoria cu 3-0 în fața Scoției (sâmbătă).

Irlanda de Nord urmează să aterizeze duminică la Lyon, apoi Rusia și Țara Galilor, care vor sosi în cursul serii la Roissy și, respectiv, Dinard, în Bretania.

Sosirile echipelor naționale sunt eșalonate până joi, dată la care va ajunge Portugalia, ce are programat un meci amical la Lisabona miercuri cu Estonia.

Dintre favoritele de la Campionatul European 2016, Germania va sosi marți la Chambery, în apropiere de Lyon, iar Spania miercuri la La Rochelle (vest). În privința englezilor, ei vor sosi luni la Bourget.

AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

2 Teodorovici, salvat de pericolul muncii: nu va lucra la privat, a fost numit Director de Audit la Curtea de Co…

3 Un profesor din Piatra Neamț i-a cerut unei eleve poze cu ea dezbrăcată: De matematică sunt sătul!

4 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

5 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…