Fotbal: EURO 2016 - România, prima echipă națională sosită în Franța

Fotbal: EURO 2016 - România, prima echipă națională sosită în Franța

Echipa națională de fotbal a României, care va disputa meciul de deschidere de la Euro 2016 cu selecționata țării gazdă, pe 10 iunie pe Stade de France (Grupa A), este prima reprezentativă care a ajuns duminică în Franța, conform postării pe rețelele de socializare.

Reprezentativa României, care își are cartierul general la Orry-la-Ville, în nordul Parisului, a aterizat pe aeroportul Charles-de-Gaulle puțin după ora 12,00, conform unei fotografii publicate pe contul oficial de Twitter al "tricolorilor", înainte de a se deplasa către Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly.

Alte selecționate urmează să se sosească duminică, în afara echipei Franței, care este așteptată să revină la cartierul general de la Clairefontaine după victoria cu 3-0 în fața Scoției (sâmbătă).

Irlanda de Nord urmează să aterizeze duminică la Lyon, apoi Rusia și Țara Galilor, care vor sosi în cursul serii la Roissy și, respectiv, Dinard, în Bretania.

Sosirile echipelor naționale sunt eșalonate până joi, dată la care va ajunge Portugalia, ce are programat un meci amical la Lisabona miercuri cu Estonia.

Dintre favoritele de la Campionatul European 2016, Germania va sosi marți la Chambery, în apropiere de Lyon, iar Spania miercuri la La Rochelle (vest). În privința englezilor, ei vor sosi luni la Bourget.

AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

5 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…