Fotbal: FC Argeş renunţă la numirea lui Adrian Dulcea; echipa va fi condusă de un staff din patru antrenori

Fotbal: FC Argeş renunţă la numirea lui Adrian Dulcea; echipa va fi condusă de un staff din patru antrenori

Clubul de fotbal FC Argeş a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său oficial, că renunţă la numirea lui Adrian Dulcea ca antrenor principal, iar echipa de Liga I va fi condusă de un staff format din Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu.

''Primarul Gentea Cristian şi conducerea FC Argeş, prin preşedintele Consiliului Director, Mihai Foamete, pun piciorul în prag şi dispun măsuri radicale, în ceea ce priveşte viitorul echipei, impunând obiective clare staff-ului tehnic pe termen scurt, mediu şi lung. Astfel, deşi se afla în discuţii avansate cu o altă echipă tehnică, respectiv Dulcea-Sinescu, după încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ionuţ Moşteanu, totuşi conducerea clubului a luat hotărârea de a nu încheia nici cu aceştia un acord, demers asumat de către club, după mai multe runde de discuţii şi negocieri'', se arată în comunicat.

Primarul municipiului Piteşti, împreună cu preşedintele CD, au hotărât că nu mai este ''admisibilă efectuarea de experimente pe seama echipei'', astfel că s-a luat decizia ca în perioada următoare să fie analizate cât mai multe variante de antrenori principali reprezentativi, atât pe plan intern, cât şi internaţional, ''care să se bucure de recunoaştere şi apreciere în fotbalul actual, astfel încât, alături de acesta, vulturii alb-violeţi să poată progresa atât ca joc, cât şi ca mentalitate, în perioada care va urma''.

''S-a apreciat, atât de către conducere, cât şi de către principalul investitor al echipei - dl Tudose Viorel, faptul că, un astfel de demers se impune a se efectua de îndată, astfel încât, începând din acest moment să putem vorbi în termeni clari despre iniţierea unui proiect la FC Argeş pe o durată de 5 ani, cu obiectiv imediat rămânerea în Liga 1 în sezonul 2021-2022'', precizează comunicatul.

În urma unei largi consultări cu toţi cei care sunt implicaţi în activitatea echipei, s-a luat decizia ca în această perioadă rămasă până la terminarea turului sezonului regular, respectiv pentru următoarele patru meciuri rămase, conducerea tehnică a echipei să fie asigurată de către staff-ul tehnic format din Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu, toţi aceştia fiind deja angajaţi în cadrul ACSC FC Argeş.

Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu fuseseră anunţaţi luni ca noii antrenori ai echipei FC Argeş după ce raporturile contractuale cu antrenorul principal Ionuţ Codruţ Moşteanu şi secundul Dragoş Radu au fost reziliate pe cale amiabilă.

Ionuţ Moşteanu a fost numit antrenor principal la FC Argeş pe 4 octombrie, când l-a înlocuit pe Ionuţ Badea, căruia i-a fost secund. Cu Moşteanu pe banca tehnică echipa piteşteană a obţinut primele sale victorii în acest sezon.

Badea a avut ca bilanţ un egal şi cinci eşecuri, iar Moşteanu a înregistrat două victorii, două egaluri şi un eşec în Liga I, dar şi eliminarea din Cupa României.

În etapa a 12-a a Ligii I, FC Argeş joacă vineri la Piteşti cu Dinamo (20:30).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...